Poniżej przykład kiedy partia, która żyje z PODATNIKA i dzięki niemu posiada materiały wyborcze -  zakleja GO. Zasłania kandydata, który na materiały swojego komitetu wydaje prywatne pieniądze wyborców i sympatyków. Wyborco nie ufaj partiom, zaufaj ludziom niezależnym.

plakat5
plakat6

PRAWORZĄDNY WÓJT???

Moim obowiązkiem jest ostrzec wszystkich mieszkańców Mojej Gminy Michałowice, którzy chcieliby glosować na Pana Grabkę. Uważajcie! On może każdego wyrzucić na bruk, bez jakichkolwiek umocować prawnych. Wójtowi wydaje się, że tylko ON stanowi prawo. Jak widać z treści pisma ma już w tym praktykę. Szczęśliwie, po czterech latach mojego dochodzenia do sprawiedliwości – wójt poniósł porażkę. Tu pragnę podziękować wszystkim wyborcom, którzy w tym trudnym dla mnie okresie udostępniali mi swoje mieszkania i wszelką inną pomoc. Co pozwoliło mi dokładnie poznać problemy różnych miejscowości naszej Gminy. Zaistniała sytuacja zdeterminowała mieszkańców oraz mnie do powołania Komitetu Wyborczego i startu w wyborach. Mam nadzieję, że zdrowy rozsądek, mądrość mieszkańców oraz Boża Opatrzność, pozwoli tym razem wybrać na Wójta najlepszego z kandydatów oraz Radnych niebędących w żadnym układzie.

ZAŁĄCZNIK NR 1

UCHWAŁA – ZAŁĄCZNIK NR 2

WÓJT LISTY PISZE...

LIST Z GMINY ZAŁĄCZNIK NR 3

NASZA ODPOWIEDŹ...

ODP – ZAŁĄCZNIK NR 4

ODP STR 2 – ZAŁĄCZNIK NR 5

ODP STR 3 – ZAŁĄCZNIK NR 6

Z zamieszczonej korespondencji wyraźnie wynika jak niekompetentni ludzie od lat manipulują mieszkańcami. W tych wyborach jest szansa aby to zmienić. Wybrać Wójta i Radnych niezależnych, niepartyjnych i nieskorumpowanych.

Szanowni Państwo, Wybór zależy tylko od was – WYBORCÓW.